Stalen ramen op maat

Strak, tijdloos en duurzaam

Stalen ramen op maat

Door met staal te werken kunnen we uitzonderlijke fijne raamprofielen creëren die bovendien erg stevig zijn. Omdat we staal zo precies kunnen toepassen wanneer we onze stalen ramen op maat maken, passen ze binnen elke woning en stijl. Dat is een groot voordeel van staal en onmogelijk met aluminium, PVC of hout. Net zoals bij onze stalen deuren, lassen we onze ramen met handige stoeltjesprofielen of HOP-profielen.

3D-Technologie

Zowel bij het maken van stalen ramen op maat, als andere projecten, tekenen we na de vrijblijvende offerte de stalen constructie volledig uit in 3D. Zo kan je als klant je raam of deur al aanschouwen binnen het kader van je interieur of woning. Daardoor kan jij nog makkelijk aanpassingen maken en kunnen wij potentiële obstakels op voorhand aanpakken.

Stabiele prijsofferte

Door op voorhand alles goed te analyseren en uit te tekenen, kunnen we steeds een transparante, stabiele prijsofferte beloven. Zo weet je perfect hoeveel jouw project zal kosten en kom je na de plaatsing niet voor financiële verrassingen te staan.

Gepoederlakt staal

Wij poederlakken al ons staal. Met een elektrostatisch geladen verfspuitpistool brengen we een beschermende poedercoating aan die zich aan het staal hecht. Op die manier zijn onze stalen creaties bestand tegen corrosie, extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. Poederlakken is bovendien een erg milieuvriendelijke vorm van staalbescherming. Bij het aanbrengen van de poederverf komen namelijk geen oplossingsmiddelen vrij en overtollig poeder kunnen we hergebruiken.