Stalen leuningen en balustrades

Strak, tijdloos en duurzaam

Stalen leuningen en balustrades op maat

Een stalen leuning oogt minimalistisch mooi. Dankzij de fijne profielen die we kunnen gebruiken bij staal – die toch solide en veilig zijn – kunnen wij erg subtiel te werk gaan in het lijnenspel. Daardoor kunnen we samen in duidelijk overleg elke trapleuning of balustrade volledig afstemmen op je interieur, tuin of terras. Bij het ontwerp kan je kiezen tussen verschillende profielen die het uitzicht van je stalen leuning of balustrade zal bepalen. Of je nu kiest voor platte stalen profielen of buisprofielen, wij adviseren jou doorheen het volledige proces en werken altijd alles perfect af.

3D-Technologie

Zowel bij het maken van stalen leuningen en balustrades op maat, als andere projecten, tekenen we na de vrijblijvende offerte de stalen constructie volledig uit in 3D. Zo kan je als klant je raam of deur al aanschouwen binnen het kader van je interieur of woning. Daardoor kan jij nog makkelijk aanpassingen maken en kunnen wij potentiële obstakels op voorhand aanpakken.

Stabiele prijsofferte

Door op voorhand alles goed te analyseren en uit te tekenen, kunnen we steeds een transparante, stabiele prijsofferte beloven. Zo weet je perfect hoeveel jouw project zal kosten en kom je na de plaatsing niet voor financiële verrassingen te staan.

Gepoederlakt staal

Wij poederlakken al ons staal. Met een elektrostatisch geladen verfspuitpistool brengen we een beschermende poedercoating aan die zich aan het staal hecht. Op die manier zijn onze stalen creaties bestand tegen corrosie, extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. Poederlakken is bovendien een erg milieuvriendelijke vorm van staalbescherming. Bij het aanbrengen van de poederverf komen namelijk geen oplossingsmiddelen vrij en overtollig poeder kunnen we hergebruiken.