Stalen deuren op maat

Strak, tijdloos en duurzaam

Stalen deuren op maat

Net zoals bij stalen ramen, zijn de toepassingsmogelijkheden voor stalen deuren eindeloos. Ook voor onze stalen deuren op maat gebruiken we het fijne, maar toch erg sterke karakter van staal optimaal. Een stalen deur met kleine of grote glaspartijen kan je gebruiken als schuifdeur, voordeur of als design element binnen je huis.

3D-Technologie

Zowel bij het maken van stalen deuren op maat, als andere projecten, tekenen we na de vrijblijvende offerte de stalen constructie volledig uit in 3D. Zo kan je als klant je raam of deur al aanschouwen binnen het kader van je interieur of woning. Daardoor kan jij nog makkelijk aanpassingen maken en kunnen wij potentiële obstakels op voorhand aanpakken.

Stabiele prijsofferte

Door op voorhand alles goed te analyseren en uit te tekenen, kunnen we steeds een transparante, stabiele prijsofferte beloven. Zo weet je perfect hoeveel jouw project zal kosten en kom je na de plaatsing niet voor financiële verrassingen te staan.

Gepoederlakt staal

Wij poederlakken al ons staal. Met een elektrostatisch geladen verfspuitpistool brengen we een beschermende poedercoating aan die zich aan het staal hecht. Op die manier zijn onze stalen creaties bestand tegen corrosie, extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. Poederlakken is bovendien een erg milieuvriendelijke vorm van staalbescherming. Bij het aanbrengen van de poederverf komen namelijk geen oplossingsmiddelen vrij en overtollig poeder kunnen we hergebruiken.