Bijgebouwen

Op maat gemaakte stalen oranjerieën

Een stalen oranjerie op maat

Een stalen oranjerie op maat is een perfect alternatief voor een klassieke veranda. Staal laat ons immers toe om via erg fijne profielen, erg stevige constructies te ontwerpen en te lassen. Terwijl verandabouwers eerder beperkt zijn tot het creëren van standaard constructies met lijvige aluminium of kunststoffen profielen, kunnen wij erg specifieke vormen ontwerpen en lassen. Het is een echt staaltje maatwerk dat we naadloos aan je woning kunnen plaatsen en dat perfect opgaat in de volledige woonomgeving en zelfs een eye-catcher wordt.

3D-Technologie

Zowel bij het maken van stalen oranjerieën op maat, als andere projecten, tekenen we na de vrijblijvende offerte de stalen constructie volledig uit in 3D. Zo kan je als klant je raam of deur al aanschouwen binnen het kader van je interieur of woning. Daardoor kan jij nog makkelijk aanpassingen maken en kunnen wij potentiële obstakels op voorhand aanpakken.

Stabiele prijsofferte

Door op voorhand alles goed te analyseren en uit te tekenen, kunnen we steeds een transparante, stabiele prijsofferte beloven. Zo weet je perfect hoeveel jouw project zal kosten en kom je na de plaatsing niet voor financiële verrassingen te staan.

Gepoederlakt staal

Wij poederlakken al ons staal. Met een elektrostatisch geladen verfspuitpistool brengen we een beschermende poedercoating aan die zich aan het staal hecht. Op die manier zijn onze stalen creaties bestand tegen corrosie, extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. Poederlakken is bovendien een erg milieuvriendelijke vorm van staalbescherming. Bij het aanbrengen van de poederverf komen namelijk geen oplossingsmiddelen vrij en overtollig poeder kunnen we hergebruiken.