Stalen poorten op maat

Strak, tijdloos en duurzaam

Stalen poorten op maat

Wij specialiseren ons ook in de totaalcreatie van stalen poorten op maat of stalen draaihekkens op maat. Het fijne, maar sterke karakter van staal biedt ook hier voor ons tal van mogelijkheden om stalen poorten te ontwerpen in gedetailleerde vormen en groottes. Na de vrijblijvende offerte creëren we samen met jou het ontwerp dat we uittekenen in 3D.

Poort automatisatie

Met ‘totaalcreatie’ van een stalen poort bedoelen we echt het volledige proces van idee tot het lassen tot het plaatsen van de poort of het draaihek. Daar hoort natuurlijk ook de volledige automatisatie-techniek en -installatie bij. Voor alle huis- en poortautomatisatie werken wij samen met een vertrouwde partner, ‘Came’.

3D-Technologie

Zowel bij het maken van stalen poorten en draaihekken op maat, als andere projecten, tekenen we na de vrijblijvende offerte de stalen constructie volledig uit in 3D. Zo kan je als klant je raam of deur al aanschouwen binnen het kader van je interieur of woning. Daardoor kan jij nog makkelijk aanpassingen maken en kunnen wij potentiële obstakels op voorhand aanpakken.

Stabiele prijsofferte

Door op voorhand alles goed te analyseren en uit te tekenen, kunnen we steeds een transparante, stabiele prijsofferte beloven. Zo weet je perfect hoeveel jouw project zal kosten en kom je na de plaatsing niet voor financiële verrassingen te staan.

Gepoederlakt staal

Wij poederlakken al ons staal. Met een elektrostatisch geladen verfspuitpistool brengen we een beschermende poedercoating aan die zich aan het staal hecht. Op die manier zijn onze stalen creaties bestand tegen corrosie, extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. Poederlakken is bovendien een erg milieuvriendelijke vorm van staalbescherming. Bij het aanbrengen van de poederverf komen namelijk geen oplossingsmiddelen vrij en overtollig poeder kunnen we hergebruiken.